lauantai 26. heinäkuuta 2014








































Tulevalla viikolla tulee 2 kuukautta siitä, kun pakkasimme kotona Suomessa matkalaukut ja lähdimme kotoa. Siinä vaiheessa luulimme, että Tansaniaan saavuttuamme olemme noin kuukauden talovahteina ystävillämme ja sitten muutamme omaan kotiin. No, vieläkin asustamme väliaikaisesti, suurin osa tavaroista on vielä matkalaukuissa ja rahti odottaa purkamistaan. Rahtihan oli täällä jo ennen meitä ja vieläkin jännityksellä odotan ovatko mun Iittalat säilyneet ehjinä! First things first!

Uudessa kodissa siis tehdään isosti remppaa. Hi-taas-ti...Talo oli todella huonossa kunnossa, mutta onneksi nyt saamme siihen joitakin parannuksia. Olemme iloisia, että saamme muuttaa niin ihanalle ja lapsiystävälliselle alueelle vaikkakin talo on aika vaatimaton ja vähän pieni meille.

Kotikaipuu alkaa olla ylimmillään, ei vanhaan Suomen kotiin vaan paikkaan, jota kutsua kodiksi ja jossa aloittaa todellinen oma arki täällä. Onneksi meillä ei ole mitään hätää, meillä on hyvä olla täällä Danielin ja Johannan kauniissa kodissa. Kiitollisena heille siitä!

Koulut alkavat täällä 11.8. ja sitä ennen meillä on vielä yksi työmatka rannikolle Tangaan sekä tietysti kodin pystytys. Toivoisimme siis, että pääsisimme muuttamaan todella pian... Mutta voitteko kuvitella, juuri koulunalkujännityksen ollessa huipussaan, saamme kuulla että A:n luokalle on tulossa suomalainen poika! Todennäikösyys tälle on varmaan yksi miljoonasta, joten iloitsemme tästä ihmeellisestä Jumalan järjestelystä!





4 kommenttia:

  1. Ihan huippu tuo A:n koulukaveri! Ja talokin alkaa näyttää jo paremmalta kuin taannoisissa ig-kuvissa ;) Tsemppiä silti odotukseen, Iittalan-kuvat silmissä!

    VastaaPoista
  2. Oi kohta teille koittaa joulu, kun pääsette avaamaan noita teidän paketteja :)

    VastaaPoista
  3. Voi kuinka ihana uutinen, että A saa suomalaisen koulukaverin. Pienelle miehelle tsempit tulevaan syksyyn!
    Ja myös teille muille! :)
    -Henni

    VastaaPoista
  4. Voi mahtava mikä seikkailu teillä siellä onkaan! Ihmeellinen olo tulee tässä jo ihan kuulumisia lukiessa :) Innolla odotan kuvia valmiista kodista ja arjesta! Go yous!

    VastaaPoista